​Ще рік і все: Гроші в РФ кінчаються, регіони вже задихаються, - депутат Держдуми

Живуть Москва та Петербург, а інші регіони перебувають у скруті. І чим далі від центру – тим жахливіше.

Така заява прозвучала від російського депутата Дмитра Гудкова у Facebook, зазначають Патріоти України.

Як приклад Гудков наводить зарплати брянських вчителів, яким виплатили всього 4000 рублів за листопад і стверджує, що в грудні їх вже нічого не очікує. За словами політика пожежні Росії перебувають не в кращій ситуації, не дивлячись на всі спростування з боку МНС. "Зате їм пропонують" пільгові кредити", - пише думівець.

Опозиціонер розповідає про те, як влада Псковської області постійно вигадує нове виправдання батькам, які ніяк не можуть отримати дитячі посібники.

Гудков підкреслює, що регіони можуть вирішити всі ці проблеми одним шляхом - взяти кредит, проте грошей на те, щоб його повернути, немає.

"Регіони закредитовані настільки, що є вже фактичними банкрутами", - розповідає політик. На його думку, необхідно застосовувати кардинальні заходи, адже така катастрофічна ситуація склалася, поки ще є Резервний фонд, а прогнозувати, що буде вже через рік - страшно. Правда влада навряд що-небудь робити, оскільки боїться втратити рейтинг.

«86% так і будуть вмирати, згуртувавшись в єдиному пориві», - резюмував політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...