Щедрі подарунки для тещі: Поліцейський Нацполіції Києва вирішив сховати від декларування дорогу нерухомість

До чого лише не вдаються держслужбовці щоб приховати свої статки. Один із варіантів використав слідчий з Головного управління Нацполіції в Києві і просто переписав елітні будинки на тещу.

Будинок в Гореничах. Фото www.pravda.com.ua

Родичі заступника начальника управління Головного слідчого управління Нацполіціі Дмитра Бута володіють двома квартирами площею понад 200 кв м в елітному комплексі в Києві і будинком біля столиці.Про це йдеться на сайті Наші гроші, інформують Патріоти України.

У своїй декларації 2015 року Бут вказав, що його дружина в тому ж році придбала дві квартири загальною площею понад 200 кв м, а також два гаражі в одному з елітних комплексів столиці - "Новопечерські липки".

Також у власності родини є два автомобілі Volkswagen Touareg.

У 2016 році дружина Дмитра Бута подарувала дві квартири і гаражі своій матері - тещі слідчого. При цьому Бут продовжує жити в цьому будинку.

У розслідуванні йдеться, що в грудні 2014 року Бут також став власником будинку, площею понад 300 квадратних метрів в селі Гореничі під Києвом. І вже восени 2015 року подарував будинок своєму батькові Сергію Буту.

При цьому за словами батька слідчого, будинок був спочатку куплений на його гроші, а не на гроші сина. Сергій Бут заявив, що він більше 20 років працював адвокатом, а тому нібито мав можливість придбати такий будинок. До цього він працював міліціонером на Чукотці.

У 2016 році Дмитро Бут проходив переатестацію як співробітник Національної поліції, за результатами якої було прийнято рішення про його невідповідність займаній посаді та звільнення зі служби в поліції через службову невідповідність. Бут оскаржив висновки центральної атестаційної комісії та центральної апеляційної атестаційної комісії в судовому порядку в Окружному адміністративному суді Києва та поновився на посаді.

Згідно з деклараціями Дмитра Бута, в 2013 році сукупний дохід подружжя становив майже 244 000 гривень. У 2014 році вони заробили 2,3 мільйона гривень, майже вся сума - від продажу або здачі в оренду майна. У 2015 році, крім зарплати, Бут отримав 175 000 гривень від здачі в оренду майна своєї матері Тетяни Бут. Його дружина в 2015 році заробила 350 000 гривень.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...