​Що добре «хунтобандерівцю», то смерть російському окупанту: Бійці показали, як державна мова рятує їх на війні

Зайди Путіна, при всьому бажанні, не можуть «натуралізуватись» на українській землі, навіть тоді, коли це питання життя та смерті.

У мережі з'явився ролик про те, як знання української мови рятує життя бійців на донбаському фронті, зазначають Патріоти України. Запис опублікувала спільнота "Переходь на українську" у соцмережі Facebook.

Як зазначається, ролик знятий на основі реальних подій, які cталися з бійцем батальйону "Артемівськ" навесні 2015 року. Військові початково не знають, як відрізнити своїх побратимів від терористів. – "Хоч би нас свої не вбили". – "Говорять українською. Це свої", – йдеться у сюжеті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...