Що стоїть за скидками Путіна "2 за ціною 1" на зброю, - блогер

Російську зброю не хочуть купувати навіть за ціною, що нижче собівартості.

Путін торгує зброєю за цінами, що нижчі від собівартості. Фото: Агрегатор новостей.

Блогер Anti-colorados приділив увагу заявам філіппінського президента про постачання зброї з Російської Федерації і зробив певні висновки щодо тривожних для Кремля тенденцій у цьому напрямку, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал «Линия обороны».

Так, президент Філіппін нещодавно заявив, що Путін пропонував йому купівлю російського озброєння за формулою 1+1 – оплата однієї одиниці, друга в подарунок. Здавалася б, це можливо у супермаркеті перед Новим роком, але аж ніяк не на світовому ринку зброї. Тим не менш, у Москві йдуть навіть на це.

Блогер зауважує, що світі є кілька дуже прибуткових бізнесів, серед них – торгівля вуглеводнями та зброєю. Так як з першим напрямком у Кремля є певні проблеми – ціни на газ і нафту падають вже третій рік поспіль, тепер взялись за озброєння. Але і тут не все добре.

Так, традиційно російську (радянську) зброю характеризували як недорогу та надійну. Проте, останні світові конфлікти показали, що продукція російських зброярів сильно поступається закордонним аналогам у якості – настільки, що навіть низька ціна не компенсує цей недолік.

Нішу «економ варіанту» озброєнь став займати Китай – мало того, що їх товари мають кращі характеристики, так іще й процедура купівлі не містить корупційної складової.

Відтак, російську зброю не купують навіть із шаленими знижками – по суті, нижче собівартості. Але це не хвилює Путіна – дірку в бюджеті оборонних підприємств він закриє за рахунок пенсіонерів та бюджетників, - зауважує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшли за цукерками на кладовище: Російські підлітки розгромили могили загиблих в Україні окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:19

У російському Кузбасі (Сибір) троє підлітків розгромили надгробні портрети загиблих в Україні окупантів. Через це на школярів порушили кримінальну справу. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МВС у Кемеровській області, передають Патріо...

В окупантів було багато вбитих та поранених: Радник мера Маріуполя розповів цікаві подробиці щодо удару по базі в селищі Бабах-Тарама

неділя, 28 квітень 2024, 18:42

У ніч на 24 квітня атакували базу окупантів у селищі Бабах-Тарама за 40 км від окупованого Маріуполя. Приліт збігся в часі з повідомленнями у західних ЗМІ, що цього дня українці вперше використали далекобійні ATACMS. Радник міського голови Маріуполя Пе...