"Чорна п'ятниця" для диктатора: "Путін пропонує кожну другу гвинтівку безкоштовно", - Дутерте

Президент Філіппін розповів про 50-відсоткові знижки, які пропонує Росія при купівлі зброї.

В.Путін і Р.Дутерте. Фото: Росбалт.

РФ запропонувала Філіппінам продаж гвинтівок за 50% -вими знижками. Про це заявив філіппінський президент Родріго Дутерте на прес-конференції в Перу за підсумками саміту АТЕС, на полях якого він зустрічався з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Путін сказав мені під час зустрічі в Лімі, що Росія готова продавати гвинтівки Філіппінам за схемою «купуєш одну, друга безкоштовно», - заявив він.

«Чому я повинен сперечатися з Кардіном? Якщо він не хоче, щоб ми були союзниками, ми звернемося до Росії і Китаю», - додав президент Філіппін.

Дутерте мав на увазі американського сенатора, представника комітету Сенату у закордонних справах Бена Кардіна, який мав намір скасувати продаж 26 000 автоматів Філіппінам через проблеми з правами людини в цій країні.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...