Шляхом гітлерівських бонз: "Путін вже відчуває зашморг на своїй шиї", - Портніков

Тепер у президента РФ головне завдання - відтягнути крах, отримати кредити, домовитися з Заходом.

Володимир Путін відчуває зашморг на шиї. Фото: daily.com.ua.

"Путін вже відчуває зашморг на своїй шиї і він витрачатиме купу грошей на агентуру в Україні, щоб домогтися дестабілізації і показати Заходу, що з Києвом не можна домовитися. Після зустрічі з Петром Порошенком Ангела Меркель і Франсуа Олланд заявили про необхідність продовження санкцій проти Росії до повної імплементації Мінських домовленостей", - написав оглядач Віталій Портніков у своїй статті для сайту espreso.tv, передають Патріоти України.

Ще важливіше, що про свою прихильність санкціям наголосив "традиційний партнер" Путіна Віктор Орбан. Звичайно, це не означає, що угорці та італійці не будуть дискутувати про продовження санкцій. Будуть. Але вони просто хочуть якомога дорожче продати мотузку для повішеного приятеля.

На практиці це означає дуже просту річ - поки Кремль не виведе своїх бандитів з окупованих територій, поки в регіон не будуть допущені спостерігачі ОБСЄ і поки не буде забезпечено контроль над російсько-українським кордоном, Путін буде сидіти під санкціями. І очікувати кінця. Тому що в наступному році державним компаніям Росії доведеться виплачувати десятки мільярдів доларів боргу. Цих коштів в російському бюджеті просто немає. Таким чином, почнуться незворотні процеси краху державних компаній і краху режиму.

Путін вже відчуває зашморг на своїй шиї. Його рішення вивести війська з Сирії продиктовано цим передчуттям швидкої загибелі. Не випадково Путін прийняв поспішне рішення відразу ж після безпрецедентної нічної наради зі своїми міністрами. Під час цієї зустрічі економічні міністри вперше за останні два роки змогли "переговорити" силовиків.

У Москві стверджують, що після наради Путін був у страшному нервовому збудженні. Він не зміг приховати цього збудження навіть на ритуальній зустрічі з Шойгу і Лавровим - саме тоді було публічно оприлюднено прийняте ним рішення бігти з Близького Сходу.

Тепер у Путіна одне завдання - відтягнути крах, отримати кредити, домовитися з Заходом. Це означає, що він буде йти з Донбасу і торгуватися за Крим. Але при цьому російський президент хотів би зберегти обличчя, переконати партнерів, що з ним потрібно домовлятися на "почесних умовах".

Путін не допустить великої війни. Але він може імітувати ескалацію, щоб налякати Захід. І він буде витрачати купу грошей на свою агентуру в Україні - щоб домогтися внутрішньої дестабілізації і продемонструвати Заходу, що з Києвом не можна домовитися. У найближчі місяці в хід піде все - від Медведчука до псевдопатріотичних "консервів". Путіна і його режим це все одно не врятує. Але ворог може здорово зіпсувати нам кров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...