​Штірлиць у спідниці: СБУ затримала інформаторку ГРУ

Служба безпеки України заявляє про викриття у Луганській області інформаторки Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Російської Федерації.

Малюнок Радіо свобода

Про це йдеться у повідомленні на сайті СБУ, зазначають Патріоти України.

Під час перебування у серпні минулого року на тимчасово окупованих територіях жінка за сто доларів погодилася на співпрацю із співробітником російської розвідки. Згодом інформаторку передали на зв’язок керівнику одного з бандформувань терористів, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перебравшись в район дислокації підрозділів сил Антитерористичної операції, жінка збирала розвідувальну інформацію в інтересах угрупувань бойовиків, а також шукала та створювала умови для вербування українців, які періодично змушені виїжджати на тимчасово непідконтрольні території.

— Під час обшуку помешкання пособниці терористів правоохоронці вилучили засоби зв’язку та електронні носії інформації, які підтверджують її злочинну діяльність. Відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України,— йдеться у повідомленні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...