"Сюрреалізм якийсь": Український суд зобов'язав державне підприємство виплатити мільйони бойовикам, - Казанський

Підприємство "Донкуб", на користь якого винесено рішення, в 2016 році було відібрано людьми ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького у його законного власника Сергія Боєва.

Суд ухвалив рішення про виплату грошей терористам "ЛНР". Фото: bdzhola.com.Господарський суд Луганської області зобов'язав державне підприємство "Луганський облавтодор" виплатити 2,1 млн гривень підприємству ТОВ "Донкуб", яке знаходиться на підконтрольній терористам "ЛНР" території. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

Він зазначає, що "Донкуб" в 2016 році було відібрано людьми ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького у його законного власника Сергія Боєва.

"Ось вам наша війна у всій красі. Здавалося б, уже й блокаду ввели, і торгівлю вугіллям зупинили, але українська держава так і хоче допомогти своїм ворогам грошима. Ще раз - український суд зобов'язав державне підприємство виплатити гроші компанії, яка знаходиться в Перевальську ( під контролем "ЛНР"), була відтиснута бойовиками, зареєстрована в "ЛНР" і платить податки Плотницькому", - пише Казанський.

Також він вказує, що власник захопленої компанії ще рік тому звертався в СБУ і ГПУ з заявою, в якій писав, що його власність захоплена терористами.

"Але ні СБУ, ні ГПУ не відреагували. Чи не знайшли достатньо доказів... Тепер представник бойовиків за дорученням, яка виписано бойовиками, приїжджає в українські суди і відсуджує у українського державного підприємства мільйони гривень. Сюрреалізм якийсь ... Немає слів" , - резюмував Казанський.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...