Скандальне кіно про Майдан від Canal+, здатне "приголомшити" хіба російський бюджет, - блогер

Володимиру Путіну принесуть звіт про фільм і розкажуть, що "картина приголомшила всю Францію".

Путін задоволений успіхами своєї пропаганди. Фото: araratnews.am.

"Французький Canal+ показав блювотний фільм "за нашу революцію". Добре вловила всю суть цього "шедевру" Тетяна Даниленко: перехожий у Києві вітається: "Привіт!"... Закадровий переклад: "Хайль Гітлер!"... "Тю, дурне яке!", – як казав, бувало, Гюстав Флобер. Ну, таке. Близько до тексту...", - написав нардеп Віталій Чепинога на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Дивуватися тут особливо нічого. Гроші є гроші. Навіть, якщо вони російські. Се ля ві! Лишень бізнес... Французи, незважаючи на всталений імідж, доволі консервативна, замкнута в собі, самозаглиблена нація. Їм абсолютно начхати на те, що відбувається "десь там". Не всім, але – переважній більшості. Зрештою, посполита Франція "на зрізі" – це також і дебіл Депардьє, а не тільки Артюр Рембо з Бодлером.

Загалом кажучи, їм (французам) і на фільм Морейри плювати зі "дзвіниці" Нотр-дам де Парі. Тому це фільм для Путіна, а не для французької аудиторії. Йому (Путінові) принесуть звіт про фільм і розкажуть, що "картина приголомшила всю Францию". Хоч насправді вона "приголомшила" тільки російський бюджет на кілька "лямів" євро. Хай втішається. І на тому – "мерсі баку", так би мовити. З миру по нитці – дурневі гамівна сорочка.

...Завтра в парламенті відбудеться зустріч групи "Україна – Франція" з новим послом Ізабель Дюмон. Очевидно, що відповідне питання на цій зустрічі постане. І пані Дюмон щось про це скаже... "Це дуже прикро, звичайно", – скаже вона. Так,прикро, "merde" – погодимося ми... Щоб не зривать глобальні євроінтеграційні процеси.) Словом, щоб не розчаровуватися – не зачаровуйтесь... Пам'ятайте, що навіть благородний гасконець д'Артаньян це всього лиш – ватник Боярський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...