"Сказати, що колеги здивовані - нічого не сказати. Вони в шоці!" - Ар'єв про реакцію ПАРЄ на візит Аграмунта з росіянами в Сирію

На думку члена української делегації в ПАРЄ, візити до диктаторів підривають суть існування Ради Європи як місця, "заснованого для підтримки демократії та прав людини, а не політиків, які у крові з ніг до голови".

Петро Аграмунт. Фото:http://www.segodnya.ua/

Делегати ПАРЄ засуджують візит свого президента Педро Аграмунта з російськими депутатами в Сирію. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, член української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв, зазначають Патріоти України.

Він зазначив, що увесь день після прильоту на засідання комітету ПАРЄ в Париж спілкується із колегами з інших делегацій з приводу візита президента ПАРЄ до Асада на запрошення російських депутатів.

"Сказати, що колеги здивовані - нічого не сказати. Вони в шоці! І, вочевидь, тим, хто їздив, доведеться вже по поверненню відповідати на купу неприємних питань", - написав він.

На його думку, візити до диктаторів підривають суть існування Ради Європи як місця, "заснованого для підтримки демократії та прав людини, а не політиків, які у крові з ніг до голови".

Як відомо, перший заступник спікера Ради Ірина Геращенко закликає направити листа в ПАРЄ з вимогою дати пояснення, чому президент Асамблеї Педро Аграмунт полетів до Сирії разом із делегацією російської Держдуми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...