Скоро можемо почути "Я устал, я ухожу": Відомий російський історик розповів про втому Путіна від влади - рішення має бути прийняте восени 2017

Напруга воєнних років, економічна криза, міжнародна ізоляція - все це лягає важким тягарем на хворого диктатора. Наразі його передусім турбує питання гарантій особистої безпеки після відставки.

ІЛюстрація:nv.ua

Цілком можливо, що глава Кремля Володимир Путін вже втомився від займаної посади. Таку думку в бесіді з журналістами видання Бізнес Online озвучив професор МДІМВ Валерій Соловей, передають Патріоти України.

Особливу увагу експерт акцентував на тому, що протягом останнього часу Путін двічі ділився своїми планами після закінчення його кар'єри в політиці.

На думку Соловея, на виборах російського президента в 2018 році Володимир Путін, можливо, відмовиться від висунення своєї кандидатури. Професор стверджує, що восени наступного року буде прийнято відповідне рішення. Також Валерій Соловей вважає, що в Кремлі на обговорення вже виносили ідею дострокових виборів, але потім вирішили від неї відмовитися, оскільки в Росії не досить напружена соціально-економічна ситуація.

Не менш важливе значення в даному питанні зіграла і перемога на виборах американського президента Дональда Трампа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.