Скрепи наказали - значить їж: У пайках "спецназу" ДНР знайшли екзотичний інгредієнт (відео)

У соцмережах користувачі сумніваються, що це правда, називаючи інформацію фейковою.

Скрін відео

Бойовикам "спецназу" самопроголошеної "ДНР" нібито видають сухпайки, до складу яких входять миші. Про це пише нібито представник "ДНР" на прізвисько "Кот", який опублікував на своєму каналі відеохостингу Youtube відповідний ролик, зазначають Патріоти України.

"Отримав пайок від "Міноборони ДНР". Дуже корисно і поживно, до пива теж дуже навіть підходять. Це - мишки", - написав він.

"Заморожені - для приготування в польових умовах. Кидаєш в окріп 5 хвилин і готово. За смаком нагадує пельмені. Другий пакет - мишки столові, готові до вживання. Морквина, соус, мишка - дуже смачно і поживно! Тепер це частина раціону нашого спецназу. миші містять дуже багато білків, поживні, водяться повсюдно! Розробники цього раціону врахували досвід наших захисників у Широкиному, які на одних мишах могли тижнями обходитися без підвозу нових пайків. Це цінний і важливий досвід", - додав нібито представник "ДНР".

На упаковці вказано, що продукт нібито виготовляють в окупованій Горлівці. У мережі Facebook користувачі сумніваються, що це правда, називаючи ролик фейковим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...