"Слабкість Обами спровокувала божевілля Путіна, який напав на Україну", - Василь Базів

При Трампі вже не буде миру, а буде, як люблять говорити в Москві, примушення до миру, вважає посол.

Володимир Путін. Фото: соцмережі

Слабкість президента США Барака Обами спровокувала божевілля президента РФ Володимира Путіна, який напав на Україну. Про це повідомив надзвичайний і повноважний посол України Василь Базів у ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Обама був дуже зручний президент США. І слабкість Обами спровокувала божевілля Путіна, який напав на Україну. Був би сильний президент США, можливо, Путін десять разів подумав би, робити йому те, що він накоїв в Україні і зараз витворяє в Сирії. Тому Обама був дуже зручний, майже ручний і виключно комфортний для Путіна. Коли Путін, як особистість, сильна фігура, то Обама, як особистість, надзвичайно слабка. Трамп уже підняв зовсім новий прапор своєї діяльності", - сказав Базів.

Він додав: "У політиці важливий курс, але важливіше стиль. Обама - це soft power (м'яка сила, - ред.). Умиротворення, переговори, компроміси. А Трамп уже заявив, що він знімає цей прапор американської позиції в світі як лідера людства на сучасному етапі і вивішує новий прапор Peace thru power (мир через силу). Вже не буде миру, а буде, як люблять говорити в Москві, примушення до миру. Це кардинально змінює всю ситуацію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...