Случайно включила Ньюсван, а там аннушка Герман пролила масло. Где наше СБУ? А где наша Нацрада? - Богуцька

Блогер прокоментувала виступ речниці Януковича на одному з українських каналів, де та виступала за необхідність дозволити представниці РФ Самойловій виступити у Києві на "Євробаченні".

Ліза Богуцька. Фото:ua24ua.net"Вот последние дни, вы не поверите, я стараюсь не злиться. Дышать ровно. Проводить сухой анализ, сопоставлять факты и т.д. Главное - не психовать." Про це пише у своєму Fаcebook кримський блогер Ліза Богуцька, передають Патріоти України, продовжуючи:

И вот сейчас вечером, в аккурат перед ужином случайно включила Ньюсван, а там аннушка Герман пролила масло. Соловьем заливается о том, как НЕКИЕ "силы войны" были заинтересованы в убийстве гражданина россии, депутата Государственной Думы. И намек Герман делала на совсем не российские "силы войны".

И далее эта пани включает следующую арию- о Чудной "дівчинці на візку, яка мала співати на міжнародному конкурсі. І яка різниця, чи перетинала вона український кордон не санкційовано? Вона має тут бути, тому що тількі така хвора дівчина може протягнути нам пальмову гілку миру. Вона - ніби голубка має покласти край війні"............... Ну и дальше этот чудовищный бред про "сили війни" и "голубку миру"....

И скажите, где наше СБУ? А где наша Нацрада? И чур его знает, где наш президент- сизый голубь?

........................................

Не читайте перед обедом советских газет! Лично я поужинать так и не смогла. Как тут не злиться?

Ну и да! Президент тут ни при чем. Во всем виновато его окружение. Ему надо просто написать письмо и открыть на Стеця глаза. Да. И Стець тут ни при чем. Это все нацрада. И она ни при чем?

Только не надо говорить, что просто не надо смотреть сепарские каналы. От того, что я не буду их смотреть, ничего не изменится. Их будут смотреть те, кто считает, что правда - только там. И способствует этому именно нацрада, которая раздает лицензии и их забирает.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...