Сміється той, хто сміється останній: У Росії потішаються з того, що порівняли лідера гурту O.Torvald з Гітлером (фото)

Російські ЗМІ пишуть, що Україну на пісенному конкурсі Євробачення представлятиме співак схожий на Гітлера.

O.Torvald в Росії порівняли з Гітлером. Фото politeka.net/ua

Пропагандисти російських ЗМІ знову відзначилися своєю “унікальною” спостережливістю. Як повідомляють Патріоти України із посиланням на Politeka, в одній зі своїх новин телеканал міністерства оборони РФ “Зірка” повідомив, що «Україну на Євробаченні представить співак схожий Гітлера».

Українці в соціальних мережах відреагували на чергове “вкидання” від ЗМІ північних сусідів, знущаючись над провокаційною новиною.

Лучше бы на Евровидение поехал губернатор Воронежской области, да, Звезда ты тупая pic.twitter.com/GPyXx6PdT7
— Перфекцехуист (@letokot) February 26, 2017

@patri_Odessa_1 им везде гитлер мерещится
— Мэдоточие (@mol_deva) February 26, 2017

Нагадаємо, що 25 лютого відбувся фінал відбору на Євробачення 2017. Україну представлятиме рок-група O.Torvald з піснею “Time”. У боротьбі за путівку на домашній конкурс, музиканти обійшли п’ятьох претендентів. Зазначимо, що після фінального голосування за представника України на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017» в соцмережах розгорілася неабияка дискусія.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...