Сьогодні день народження великого коміка всіх часів (відео)

Чарлі Чаплін народився 128 років тому, 16 квітня 1889 року.

Фото: obozrevatel.com

Згадати одного з найкращих коміків в історії кінематографу – Чарлза Спенсера Чапліна, більш відомого як Чарлі Чаплін пропонують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чарлі Чаплін тричі був нагороджений премією "Оскар". Він грав ролі, писав сценарії, продюсував власні фільми. Чаплін був одним із класиків ери німого кіно. За свою кар'єру, яка тривала понад 65 років, він пройшов шлях від вікторіанських сцен британських мюзик-холів до Голлівуду — центру світового кіномистецтва. Чаплін був одружений чотири рази, у нього було 11 дітей.

Комік народився в Лондоні, в сім'ї естрадних акторів. Батько пішов з родини невдовзі після його народження. Чарлі та його брата Сіда виховувала матір Ханна Херрієтт Хілл. На сцену Чаплін вперше вийшов у п'ять років.

У свої автобіографії він згадує про народження персонажу: "Я не знав, як гримуватися... По дорозі до костюмерної надягнув непомірно великі черевики, штани, які сиділи мішком та капелюх-казанок, узяв тростину... Наклеїв невеликі вусики, щоб вони робили мене старшим, не приховуючи міміки". Чаплін таємно брав участь у конкурсі двійників Волоцюги. За різними даними він посів друге чи третє місце.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...