Сьогодні важливий самміт ЄС, головне питання якого - продовження санкцій проти РФ, - Олег Пономар

Політичний оглядач розповів про актуальні події політичного життя світу.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі! Четвер і новин побільшало. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Сегодня важный Саммит ЕС, на котором должно быть принято решение о продлении санкций против РФ, которые истекают в Январе. Также должна быть одобрена голландская самокрутка (дополнительное пояснение к нашей Ассоциации).

- Спасибо, Канада:
Нижняя палата парламента Канады одобрила соглашение о зоне свободной торговли с Украиной.

- Военный тигр:
Подразделения ССО уже оснащаются современными образцами вооружения и техники. Также налажен отбор и подготовка личного состава по стандартам НАТО в рамках проведения квалификационного курса специальных операций с привлечением инструкторов по США, Латвии, Литвы, Эстонии, Великобритании.

- В начале 2017 года начнут прибывать в Польшу (через Германию) 4 тыс. американских военнослужащих. Это то, о чем я писал из Варшавы и о чем на Саммите не объявляли официально (это помимо четырех батальонов четырех стран НАТО в Польше, Латвии, Литве и Эстонии).

- Качать, пока горячо:
Добыча нефти в США достигла максимума за 7 месяцев.

- Очередной слив.
Такое решение принял суд Амстердама: Скифское золото принадлежит Украине и должно быть возвращено в Киев.

Так на сейчас. Много пены, много неуверенности и разочарования хотят посеять. Фильтруйте, не отчаивайтесь. Have a nice day".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...