Солдат ребенка не обидит: У мережі обговорюють зворушливу історію про День захисника України

Чудова історія про дівчинку, у якої мама служила старшим сержантом медичної служби у 93-ій бригаді.

Ілюстрація:Styler

Український блогер Павло Белянський, відомий в інтернеті під ніком Паштет, розчулив мережi своєю історією про День захисника України. Історію Белянський опублікував на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

У ній блогер розповів про питання, які йому задала маленька донька в День захисника України.

"С праздником Машеньку! И всех-всех наших защитников", "Поздравляю Пашу и Машу с днём Защитника Украины! Здоровья Вам и всех благ. мирного неба !", "А мне вообще повезло, мало того что родился на Покрову, так еще и праздник Защитника Украины сегодня, все, пойду вывешивать флаг, ну и поздравляю всех конечно", "Ну вот, даже ребенок заметила, как немудрено политики назвали этот праздник.

Если бы был День защитников Украины, никаких вопросов о маме и других отважных защитниц не возникало бы. Наш народ все-таки мудрее политиков" - коментують зворушливу історію користувачі Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Звідти запускають БПЛА по містах України: В окупованому Криму загорівся військовий полігон (фото)

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:41

У тимчасово окупованому Криму спалахнула пожежа на мисі Чауда, де розташований військовий полігон російської армії. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України. Як зазначає моніторингова група, факт пожежі на військов...

Ціль успішно знищив, але...: F-16 в Україні міг розбитися через російську ракету, - ЗМІ

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:15

Втрата літака F-16 під час масованої атаки могла статися через хмару уламків збитої російської ракети. Інші літаки також могли бути виведені з ладу з цієї ж причини. Про це йдеться у матеріалі Breaking Defense, що посилається на українські джерела, пер...