Спадок Гонтарєвої: Арсеній Петрович дуже хоче опинитися в Нацбанку. Але поки не хоче цього демонструвати, - журналіст

Колишній прем'єр поки не хоче цього показувати, оскільки ще не домовився з Порошенком про "розподіл майна", вважає Олександр Дубинський.

Яценюк і Гонтарєва. Ілюстрація:http://nk.org.ua/

Олександр Дубинський оцінив шанси Арсенія Яценюка зайняти місце Валерії Гонтарєвої в НБУ. За його словами, розмови про це наштовхують на думку, що екс-прем’єр бажає зайняти цю важливу посаду. Про це Дубинський написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

Журналіст звернув увагу на те, як ряд блогерів відреагували на його допис про Яценюка в НБУ. Він зауважив, що всебічні доведення, що політику не треба НБУ і це все "єврейська змова проти гідної людини", вказують на інше.

"Кажется, Арсений Петрович очень хочет оказаться в Нацбанке. Но пока не хочет этого показывать, так как еще не договорился с Порошенко о "раздел имущества". Кроме того, критические высказывания о способности Яценюка-банкира - попадают в американских кураторов власти, и вызывают лишние вопросы", - написав Дубинський.

Нещодавно журналіст висловився про Валерію Гонтарєву.

"Я хочу чтобы вы понимали - Гонтарева уходит не потому, что устала или что-то завершила в Нацбанке. Это бегство крысы с корабля, который несется на скалы девальвации.

Напомню, по прогнозу МВФ в конце года вероятен курс 46-47 грн/$ – что будет означать коллапс финансовой системы и банков.

За которым с большой долей вероятности последует штурм. Если не правительственного квартала, то Нацбанка точно. И за этим штурмом Гонтарева хочет наблюдать издалека. Например, с Кипра.2 - рзюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....