Співачка Руслана побажала Путіну якнайскоріше померти (відео)

Путіна Бог простить, а наше завдання - якомога швидше його до нього відправити.

Руслана. Фото: www.news-xl.net.

У інтерв’ю телепрограмі «В гостях у Дмитра Гордона», зірка не кривлячи душею, розказала все, що думає про президента Росії, передають Патріоти України.

На запитання ведучого про її ставлення до цієї особи Руслана відповіла: "Я думаю, це людина, яка вчинила величезний злочин проти своєї країни. Людина, яка кармічно викликала проти своєї країни таку величезну ненависть, яка повернеться бумерангом. Навіть якщо він, як Янукович, захоче піти на запасний аеродром. А скоріше за все так і буде. Проста корупція найвищого масштабу, коли пропадає відчуття реальності та адекватності, коли людина від вседозволеності і влади починає мислити абсолютно іншими категоріями.

Швидше за все, він ризикнув усією країною і йому байдуже, що з нею буде. Мені не байдуже - у мене на Уралі родичі. У мене тато - гуцул, а мама - з Уралу. Я не можу про Путіна сказати нічого хорошого. Не хочу говорити нічого агресивного. Хоча я одна з небагатьох, яка говорила дуже гострі речі про нього. І говорила все, що я думаю про нього, як про агресора. Я прекрасно розумію, що саме його дії призвели до загибелі моїх друзів на Донбасі. Тим не менш, Бог йому суддя.

Він недавно процитував фразу американського спецназу: "Бог простить терористів, а я повинен зробити так, щоб вони якомога швидше постали перед Богом". Якщо це можна спроектувати на Путіна, то Путіна Бог простить, а наше завдання - якомога швидше його до нього відправити".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...