"Сподіваюся, наші хлопці скоро будуть вдома": Журналіст спрогнозував, чого очікувати від зустрічі Путіна з Медведчуком

Як відомо, обмін полоненими не проводився дуже давно, оскільки Росія погоджувала звільнення українських військових "з політичними поступками по Донбасу" і "прямим діалогом" зі своїми тінями".

Путін і Медведчук. Ілюстрація:Радіо Свобода

Зустріч президента Росії Володимира Путіна зі своїм кумом, лідером організації "Український вибір" Віктором Медведчуком дозволяє сподіватися, що українські полонені терористів "Л/ДНР" незабаром опиняться на волі. Про це пише в своєму Facebook Роман Цимбалюк, український журналіст, який довгий час працює в Росії, передають Патріоти України.

Цимбалюк нагадав, що обмін не проводився дуже давно, оскільки Росія погоджувала звільнення українських військових "з політичними поступками по Донбасу" і "прямим діалогом" зі своїми тінями".

Як нагадав журналіст, була маса критичних публікацій в ЗМІ, що Україна нібито кинула своїх полонених, "робилося багато, щоб розбурхати українське суспільство".

"Виявляється, що все це зайве. Досить було в храмі зустрітися Медведчуку з Путіним, і все можна вирішити. Президент РФ пообіцяв зателефонувати своїм гауляйтерам на Донбасі і провести обмін. А якщо вони відмовляться? Не відмовляться, в такому випадку будуть сміятися над Путіним, а такого ніхто не дозволить. Сподіваюся, наші хлопці скоро будуть вдома", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...