Спортивний Харків встановив новий масовий рекорд (фото)

​Четвертий спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» пройшов 9 вересня в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Харківської міськради.

В рамках ярмарку було встановлено новий рекорд України - «Наймасовіша демонстрація елементів з тхеквондо». У масштабній акції біля головної сцени парку взяли участь 2 тис. та 1 тхеквондистів різного віку і їх тренери. Встановлений рекорд зафіксувала керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

«Харків дійсно краще спортивне місто в Україні, й у нас є цьому підтвердження - на початку 2017 року у Національному реєстрі рекордів був зареєстрований 41 спортивний рекорд тільки в Харкові та області - це найкращий результат в Україні. Сьогодні ми фіксуємо в Харкові вже 42-й рекорд!»- зазначила керівник Національного реєстру рекордів.

Після встановлення національного рекорду на головній площі парку відбувся масштабний парад спортивних федерацій міста. Для гостей ярмарку спортсмени підготували видовищне шоу - масовий виступ за участю акробатів, гімнасток, представників бальних танців, черлідінгу й воркаута.

Всього на ярмарку спорту представлено 60 спортивних федерацій Харкова та 25 міських спортивних організацій. Ярмарок розмістився на декількох локаціях. Так, на центральній алеї пройшла презентація спортивних клубів, організацій, а також кращих фітнес-клубів міста, де всі бажаючі мали можливість ознайомитися з їх досягненнями та записатися в уподобані клуби та секції. На спортивних майданчиках пройшли турніри з різних видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс та ін., В яких змогли взяти участь усі бажаючі. У зоні бойових єдиноборств пройшли показові виступи з таких видів спорту, як кемпо, ушу, кікбоксинг, муей-тай, дзюдо та ін.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...