Справжній агресор - у Кремлі: Росія готується до війни, - дипломат

Якщо ми подивимося на ситуацію на європейському континенті і хто посилює свою військову присутність – постійні бази, нові бази – це є Російська Федерація, а ніяк не країни Європи чи США.

Російські війська під час навчань у Білорусі, Ілюстрація:udf.by

"Російські ЗМІ повідомили, що США вирішили вивчити інфраструктуру п'яти країн Європи: Білорусі, України, Молдови, Фінляндії і Польщі на предмет готовності промисловості до умов воєнного часу і надзвичайних ситуацій. В РФ переконані, що подібний збір даних є одним з етапів підготовки до початку бойових дій." про це у блозі Обозревателя пише дипломат Олександр Хара, передають Патріоти України, продовжуючи:

Я би не покладався на російські джерела. Російську інформацію слід розглядати виключно як елемент пропаганди і ведення війни проти України і проти західного світу.

Тому якщо ми подивимося на справжнє положення на європейському континенті і хто посилює свою військову присутність – постійні бази, нові бази – це є Російська Федерація, а ніяк не країни Європи чи США.

Якщо ми подивимось на тих, хто займається мілітаризацією європейського континенту, я вже не кажу про окупацію частини території Грузії, окупацію частини території України – Криму і Донбасу, я вже не кажу про мілітаризацію власне Криму, який загрожує не лише Україні, а й всім країнам Чорноморського регіону і далі на Близький Схід і Середземне море, оскільки без Криму не могло би бути сирійської кампанії.

Якщо ми подивимось на посилення військової присутності на нашому кордоні з російського боку, то звичайно це не Сполучені Штати намагаються підготуватися до війни з Російською Федерацією, а Росія готується до війни по відношенню до західних сусідів. І звичайно, казати, наче американці щось тут посилюють, маючи якісь агресивні плани, то це - перегортання фактів, перекручування їх і абсолютна неправда.

Американці присутні в деяких країнах Балтії, але ця присутність обумовлена і окупацією частини наших територій і агресивною політикою. А за великим рахунком ця присутність є символічною, оскільки звичайно одним батальйоном не можна протидіяти тим засобам і силам, які є у Російської Федерації, які розгорнуті в бік Балтійських країн.

Це скоріше є попередженням, що напад на одну з європейських країн-членів НАТО буде вважатися нападом на Сполучені Штати, і відповідно буде реакція, яка передбачена 5 статтею Вашингтонського договору.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...