"США готують справжню трагедію для Кремля прямо перед самими виборами президента", - Арестович

Водночас експрт наголосив, що Кремль не зупиниться ні перед чим у випадку реальної загрози.

Олексій Арестович. Фото:berlin-visual.com

США готують справжню трагедію для Кремля прямо перед самими виборами президента. У зв'язку з цим Росія може застосувати силові інструменти. Про це заявив військовий експерт і блогер Олексій Арестович, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"І головна трагедія для Росії - що американці повинні оприлюднити до кінця лютого-початок березня конкретні схеми Путіна. Це буде трагедія для Кремля, тому що коли фільм про Дімона підняв протести в 80-ти містах, то, коли покажуть всі ці схеми, як обкрадають російський народ, то там може бути дуже серйозно.

І це саме за три тижні до виборів у РФ. Ось чого вони бояться. Тому можуть бути зрушення в цьому плані", - пояснив він.

Водночас Арестович наголосив, що Кремль не зупиниться ні перед чим у випадку реальної загрози.

"Але треба розуміти, з ким ми маємо справу. Люди з КДБ, які сидять з арсеналом ядерної зброї і величезною кількістю грошей за спиною, раз змогли втрутитися в американські вибори, то зможуть робити й інші капості.

Вони в жодному разі не миротворці. Вони можуть відтягувати час, але силове вирішення проблем для них природно, як дихати, інших методів вони не сприймають", - попередив військові експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...