США покарає Кремль за втручання у вибори, - Обама

При чому покарання відбудеться в той час у в тому місці, яке виберуть Сполучені Штати.

Барак Обама. Фото: Stop opp

Президент США Барак Обама вчора заявив під час інтерв'ю, що Вашингтон вживе заходів проти Росії у зв'язку з "втручанням" у процес виборів, повідомляє National Public Radio. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Економіку від Пророка", продовжуючи:

"Я считаю, что мы несомненно должны принимать меры, когда правительство любой чужой страны пытается повлиять на объективность наших выборов, и мы примем меры", - подчеркнул Обама. По его словам, США ответят "в то время и в том месте, которые выберут". "Что-то из этого можно будет предать огласке, что-то - нет. Господин Путин хорошо осведомлен о моих чувствах по этому поводу, потому что я напрямую говорил с ним об этом", - отметил президент США.

Напомню, накануне издание NBC News со ссылкой на старшие должностные лица американской разведки сообщило, что Путин лично участвовал в скрытой кампании по вмешательству в президентские выборы в Соединенных Штатах. А неделю назад газета Washington Post со ссылкой на собственные источники рассказала, что ЦРУ имеет доказательства вмешательства России в выборы в пользу Трампа".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...