Стахановці в шоці: Населення окупованого міста усвідомило, що "русский мир" підтирає ними свою брудну гузку

Всі обіцянки терористів запустити виробництво на Стаханівському вагонобудівному заводі були не більше, як пустопорожньою балаканиною – зараз на підприємстві, яке раніше виробляло вагони, зрідка виготовляють мангали та огорожі для кладовища.

Ілюстрація:lisichansk.com.ua

Український журналіст та блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook поділився історією "прозріння" трудового колективу одного із найбільш потужних – в минулому – підприємств Луганщини,передають Патріоти України.

Так, Казанський опублікував відкритого листа працівників Стаханівського вагонобудівного заводу, який на території так званої ЛНР активно поширюють в соціальних мережах. У цьому листі повідомляється, що підприємство не працює вже рік.

Всі обіцянки терористів запустити виробництво були не більше як пустопорожньою балаканиною – зараз на заводі, який раніше виробляв вагони, зрідка виготовляють мангали та огорожі для кладовища. З восьми тисяч працівників залишились дві - і тих планують перевести на дводенний робочий тиждень.

Стахановці, які не хотіли «годувати Україну» та вірили у безрозмірний російський ринок, наразі не могли б постачати свою продукцію до РФ, навіть якби вона у них була – завод ніяк не може отримати російського сертифіката якості, без якого торгівля заборонена. Традиційні листи до Путіна та Медведєва не дали результату.

Працівники заводу нарешті зрозуміли, що ніхто не хоче конкурувати з ними - простіше їх просто знищити. «Нехай це послужить уроком для всіх сепаратистів, щоб вони нарешті зрозуміли: де сіра зона, там голод і розруха», - підсумував Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...