Стало відомо, що потрібно, щоб відбувся матч реванш Кличко та Джошуа

Остаточно питання з проведенням реваншу має вирішитися найближчим часом.

Фото з відкритих джерелПатріоти України з посиланням на Нескучные новости передають слова промоутера Ентоні Джошуа Едді Хірна: "Ймовірно, нам залишилося близько двох тижнів до прийняття командою Кличка рішення і викладу всіх деталей. Інтерес до матчу-реваншу дійсно величезний: у нас були пропозиції від Нігерії, Китаю, Лас-Вегаса.

Деякі з претендентів вже проводили боксерські поєдинки такого масштабу, деякі - ні. Але вибір місця проведення можливого реваншу повинен бути хвилюючим для кожного з боксерів.

Бій на "Вемблі" був рекордним, одним з тих, які потрапляють в історію. Це означає, що якщо я скажу Кличко, що ми можемо провести повторний поєдинок у Стратфорді на пару мільйонів фунтів, він точно відмовиться від бою і піде на спортивну пенсію.

Однак, якщо ми запропонуємо йому, наприклад, поєдинок в Лас-Вегасі на "MGM Grand", який принесе більше, ніж перший бій, впевнений, що Володимир погодиться ще раз зустрітися з Джошуа.

У Ентоні інша ситуація. Свою кар'єру в професіоналах він розглядає як подорож довжиною в вісім-десять років, проводячи по два бої на рік. Він любить битися в Британії буде битися з ким завгодно, але він не поспішає.

Що важливо для нього і мене як промоутера: ми хочемо подолати бар'єри, хочемо переконатися, що творимо історію. Бій на "Вемблі" був для Ентоні початком, тоді як Кличко вже підходить до завершення боксерської кар'єри.

У будь-якому випадку нам потрібно зробити щось особливе, а це вимагає часу. Однак, моє внутрішнє відчуття підказує, що цей бій відбудеться", - сказав Хірн.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...