Столиця знову у диму: Палає триповерховий будинок (відео)

​Сильна пожежа виникла 23 вересня на вулиці Матросова, 23.

Про це в своїй трансляції на сторінці в Facebook dtp.kiev.ua розповів журналіст Влад Антонов. За його словами, загорівся триповерховий будинок, повідомляють Патріоти України.

"Горить дах. На місці знаходяться рятувальники. Дуже важко подавати воду, низький тиск. Площа пожежі вже більше 300 квадратних метрів. Кажуть, нібито було коротке замикання всередині. Хлопці працюють у респіраторах, тому що страшне задимлення зараз. І на місці десять пожежних машин, близько 50 рятувальників працюють над ліквідацією пожежі", - розповів Антонов.

Він додав, що обійшлося без постраждалих. На місце виїхала опергрупа для з'ясування обставин НП.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...