"Страной правят воры, убийцы и городские сумасшедшие" - Шендерович про політичну ситуацію в РФ

Жартувати про те, що відбувається в Росії вже пізно, вважає письменник-сатирик.

Віктор Шендерович. Фото:www.dp.ruНовини останніх днів підштовхнули письменника і публіциста Віктора Шендеровича до думки про те, що жарти про політичну ситуацію в Росії недоречні. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Несколько дней не читал новости, вернулся – разом ознакомился. Шутить об этом поздно во всех смыслах слова. Страной правят воры, убийцы и городские сумасшедшие, и вся аналитика состоит лишь в исследовании пропорций и попытке угадать, когда и как именно все это на...бнется", - вважає Шендерович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.