Суд поновив на посаді в Луганській ОДА колишнього чиновника "ЛНР" - Богомолець

Павло Малиш працював в роки президентства Януковича і при бойовиках "республіки", виступаючи за евтаназію поранених та полонених бійців ЗСУ.

Павло Малиш. Фото:Еспресо.TV

Суд поновив на посаді начальника департаменту охорони здоров'я Луганської обласної державної адміністрації Павла Малиша, який виконував свої обов'язки під час перебування екс-президента України Віктора Януковича, а також був заступником "міністра охорони здоров'я" в терористичній організації "ЛНР".Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила радник президента України з гуманітарних питань та голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець, передають Патріоти України.

"Трудова біографія нашого чиновника ніби написана для того, щоб призначення відбулося символічно в річницю Революції гідності", - написала Богомолець.

Вона зазначила, що за даними волонтерів, в серпні 2014 року Малиш "ініціював створення при обласній лікарні в Луганську бригади лікарів, які б здійснювали евтаназію поранених і полоненим бійцям Збройних сил України".

Богомолець відзначила, що свого часу Малиш був затриманий бійцями батальйону "Айдар". У коментарі під дописом нардепа глава Луганської обласної державної адміністрації Юрій Гарбуз зазначив, що призначення Малиша вже оскаржено в апеляційному порядку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Покровського та Торецького операційних напрямків - Костянтин Машовець

неділя, 1 вересень 2024, 8:04

1. Покровський напрямок... Очевидно, передові підрозділи 90-ї танкової дивізії (тд) противника, підтриманні окремими підрозділами 27-ї мотострілецької дивізії (мсд) 2-ї загальновійськової армії (ЗВА), а також його 114-ї окремою мотострілецькою бригадою...

Народні прикмети на 1 вересня. Церковний новий рік. Що українки традиційно не робили на Новоліття, щоб не занепастити своє щастя на рік

неділя, 1 вересень 2024, 7:05

1 вересня за новим церковним календарем (14 вересня за старим) - день пам'яті святого Симеона Стовпника, архімандрита Антіохійського, Собор Вінницьких святих і початок індикту, церковне Новоліття, Новий рік. . За старим календарним стилем - день пам'я...