Судилище над Савченко коштуватиме Путіну дорожче, ніж малайзійський Boeing, - Рабінович

Надія Савченко є не тільки діючим депутатом українського парламенту, але ще і входить до складу делегації України в ПАРЄ.

Надія Савченко. Фото: iac.org.ua.

Наслідки судилища влаштованого Кремлем над українською льотчицею і народним депутатом Надією Савченко для президента Росії Володимира Путіна перевершать ті, які настали після збитого над Донбасом малайзійського Boeing`а рейсу МН-17. Про це в своєму блозі на Обозревателе написав фінансист і блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України.

За його словами, Путіну варто готуватися до ще більш жорстких наслідків цього терористичного акту. Блогер проводить паралелі зі справою Савченко, стверджуючи, що главу Кремля чекає не менш жорстка реакція світу. "Так трапиться, бо Савченко є не тільки діючим депутатом українського парламенту, але ще і входить до складу делегації України в ПАРЄ. А в цю організацію, крім 10 країн, які втратили своїх громадян внаслідок збиття літака над Донбасом, входять ще 37 держав", - пояснив Рабінович.

"Якщо відняти Росію, в ПАРЄ входять 46 країн, включаючи і Бельгію, і Великобританію, і Німеччину, і Грузію, Данію, Латвію, Литву, Естонію, Ліхтенштейн, Люксембург, Монако, Польщу, Словаччину, Словенію, Туреччину, Україну, Фінляндію, Францію, Швейцарію, Швецію... і у всіх цих країнах знають, що депутата ПАРЄ викрав на території іншої держави і тримає в заручниках злочинець, міжнародний терорист Володимир Путін!" - стверджує Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...