"С*ка, бл*дь, заткнись! Нету на Донбассе наших военных, понятно?" - Журналістка вивела з рівноваги російського найманця

Інформація про те, що в Україну росіяни їдуть убивати українців, викликала у співрозмовника Вікторії Івлєвої неадекватну реакцію.

Російські найманці на Донбасі. Ілюстрація:http://www.volynpost.com/Російська журналістка і фотограф Вікторія Івлєва розповіла про емоційну розмову про війну на Донбасі з колишнім співробітником міліції, який воював у Чечні і Абхазії, а також відвідував окупований схід України. Своєю історією вона поділилася на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Несколько дней тому назад глубокой ночью ехала я с кучей вещей из Петербурга на арендованном грузовичке... Водитель мне сначала показался довольно старым человеком, потом-то я узнала, что ему всего сорок пять. Старым он выглядел из-за совершенно седой бороды и почти таких же волос... Выясняется, что до Грузовичкоффа он работал в милиции. Потом выясняется, что был в Чечне во время войны", - розповіла вона.

За словами журналістки, чоловік також зізнався, що воював в Абхазії, куди їздив "грузин постріляти". При цьому він заявив, що на Донбас воювати їхати не наважився, оскільки "не бачить там собі місця", проте возив туди "гуманітарну допомогу".

"И тут черт меня дергает сказать про российских военных в Луганске, - я-то их своими глазами видела и слышала их чистую русскую речь, а один человек мне даже показывал, где они жили в центре города", - продовжує Івлєва.

Однак це питання викликало у водія неадекватну реакцію.

"Происходит невероятное: водителя начинает трясти, он вцепляется в руль, зажимает его какой-то мертвой хваткой, поворачивает ко мне побелевшее от ненависти лицо и орет:

- Сука, бл..дь, заткнись! Нету там наших военных, нету, понятно, запомнила?

- Как же, - говорю, - нету, когда я их лично видела?

- Нет, - орет он, - сука, ты не видела, врешь ты все, паскуда, это просто туда гуманитарка идет военная, а люди сами себе пришивают нашивки от любви к России.

- Я же слышала как они разговаривают на чистом русском языке!

- В гости люди приехали просто, сука, заткнись! - орет. И продолжает - бдь, бдь,бдь,бдь, сука-а-а-а-...И колотит руками по рулю.

- Еще раз назовешь сукой и будешь орать, - внезапно для самой себя говорю я ледяным тоном, - жалобу накатаю.", - розповіла про діалог з чоловіком Івлєва.

"Сколько же такой отравленной войной заразы разбрелось по нашим бесконечным просторам, затерявшись в них, укрывшись, но всегда готовых снова вернуться к своему ремеслу", - підсумувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...