Светлодарская дуга: У обдроченцев большие потери. "Третья сила" ликвидировала пулеметные точки противника, - волонтер

Ворог рахує втрати та вивозить поранених.

Ілюстрація:Укрінформ

Волонтер Юрій Мисягін оприлюднив інформацію про нанесення шкоди російським найманцям на Донбасі на одній з позицій на Світлодарській дузі. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Вот это новость!! Светлодарская дуга. Несколько дней назад. Сепары усилили и установили на позиции "Муровейник'' новые пулемёты калибра 12,7.

Скажу кратко: Эта передовая позиция противника за последние два года ОЧЕНЬ много горя нам принесла. ОЧЕНЬ И ОЧЕНЬ МНОГО. Погибла девушка медик из 54-й бригады.

Тогда обдроченцы именно с "Муровейника" выстрелили из противотанкового гранатомёта ПТУРС и попали по машине. Девушка медик погибла и сильно пострадал водитель.

Летом, когда были тяжёлые бои за эту позиции геройски погибли трое наших героев. А сколько тысяч раз оттуда по нам работали!!!

Так вот, из-за обстрелов, провокаций и на упреждение, неизвестная "третья сила" была вынуждена предотвратить и ликвидировать данные пулеметные точки.

У обдроченцев большие потери. Несколько 200-х. Более десяти 300-х. Очень и очень хорошая новость! Добрых снов." - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...