"Святе Х*йло" чомусь тішиться надією про рай для себе: "Мабуть, Путін став по-справжньому замислюватися про смерть", - російський політолог

Путін усе частіше повертається до думки "Мене не буде. То що ж буде?"

Путін не безсмертний. Ілюстрація: соцмережі.

Слова президента РФ Володимира Путіна про ймовірний ядерний удар і потрапляння росіян до раю свідчать, що Путін думає про смерть. Таку думку в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Усі ці згадки про рай невипадкові. З одного боку, це колосальна самотність. З іншого боку, мабуть, Володимир Володимирович в якийсь момент став по-справжньому замислюватися про смерть. І якщо він недостатньо твердий у вірі, то це для нього болісне переживання. Відомо, що [російський імператор] Микола I, якого вважають етико-естетичним попередником Володимира Путіна в російській історії, терпів розмови про що завгодно, крім смерті, бо смерть він сприймав як єдину силу, яка головніша за нього і якою він не може керувати", – сказав він.

Політолог підкреслив, що російському президенту "не 47 років, як було йому в момент воцаріння у Кремлі, а вже 66". "За теперішніх часів це небагато, але 19 років його пройшли в боротьбі з неможливістю жити по-людськи. Життя минуло, наче й не жив, як казав герой чеховського "Вишневого саду" лакей Фірс. Усі його соратники і друзі пожили, а він – ні", – зазначив Бєлковський.

Він уважає, що Путін усе більше повертається до думки "Мене не буде. То що ж буде?". "Звідси і заява, що якщо не буде Росії, то не потрібен і весь світ, не потрібна планета Земля, що в перекладі з путінської на будь-яку іншу мову означає, що якщо не буде мене, Путіна, то мені все одно, що буде після мене. Звідси, власне, і весь цей рай", – сказав Бєлковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...