Свідчення того, що Путін усе більше і більше втрачає контроль над ситуацією, - український дипломат

Президент РФ вже не буває на публічних заходах за кордоном, де йому можуть задати різні неприємні для нього питання.

Володимир Путін вже не настільки впевнений у собі. Фото: соцмережі.

"А ви помітили, що Путін уникає публічних міжнародних заходів? Не було його в Мюнхені на форумі з питань безпеки, не їде він і до Вашингону на саміт з ядерної безпеки. Хоча і там, і там по суті він мав би бути одним зі ключових учасників", - написав Богдан Яременко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Він ще може дозволити собі міжнародні вояжі, які відбуваються в повністю контрольованому середовищі. Але публічні появи в демократичних державах на велилюдних форумах, де його запросто можуть запитати, наприклад, про висунені проти нього в Британії звинувачення в педофілії, він уже дозволити собі не може і, схоже, боїться їх.

Страх – річ нормальна. Але, окрім іншого, це ще й свідчення того, що Путін усе більше і більше втрачає контроль над ситуацією. А точніше його плавно заганяють в дуже незвичний і неприємний для нього кут. Бо ж не бомбардувальниками єдиними!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...