"Світ не хоче більше мати справу з Росією, у якій Путін продовжує обіймати вищу посаду", - російський аналітик

Питання участі або неучасті Володимира Путіна в чергових виборах президента вирішиться в найближчі тижні.

Путіну натякають, що " треба віддати трон". Фото: ТАСС.

Зараз тиск на Росію посилився "по всіх фронтах"; його мета - "видавлювання Путіна з трону". Таку думку "Обозревателю" висловив російський публіцист, блогер і аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

"Між Росією і рештою світу ніякої війни немає - є війна усього світу проти токсичного президента Путіна, який на цій посаді, в цей вирішальний момент, коли він чи то висуне свою кандидатуру, то чи тихо відповзе від трону - дає зрозуміти: ніякого нового терміну Путіна він вже не винесе і не збирається його виносити", - переконаний публіцист.

"Світ не хоче більше мати справу з Росією, у якій дана конкретна фізична особа продовжує обіймати вищу посаду. Ось і все. Саме з цією обставиною і пов'язане загострення на всіх фронтах, які тільки є", - переконаний він.

У цьому контексті він нагадав про знаковову заяву екс-президента США Барака Обами. Той "натякнув, що за часів Медведєва, незважаючи на те, що у нього за спиною сидів Путін і тримав всі важелі управління країною, у нього були чудові стосунки з ним".

Таким чином, "це конкретний чіткий натяк: Володимир Володимирович, ви можете відповзти від трону на півметри і продовжувати тримати в руках всі важелі управління країною всередині країни - тобто пиляти бабло всередині країни, як ви пиляли його раніше. Але на міжнародну арену, будь ласка, випустіть людину з людським обличчям, з якою ми можемо мати справу", - припустив Голишев.

У цьому контексті публіцист зауважив: "Думаю, Обама - координатор або медіатор зусиль світової спільноти з видавлювання Путіна з трону". За його оцінками, питання участі або неучасті Володимира Путіна в чергових виборах президента вирішиться в найближчі тижні. "Доленосне рішення про висунення тієї чи іншої кандидатури Путін повинен зробити або не зробити в цьому році, і ніяк інакше", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...