Світла немає, зв’язок нестійкий, вода відсутня: протоієрей розповів, як живеться в окупованих Ровеньках

Настоятель Авдюгін скаржиться, що російські чиновники обдурили владу "ЛНР".

Протоієрей Авдюгін в Криму. Фото: соцмережі

Російські засоби масової інформації і офіційні сайти так званої "ЛНР" кожен день, як мантру повторюють і поширюють інформацію про покращення соціально-економічної ситуації і зростання життєвого рівня на території тимчасово окупованих районів Луганської області. Щоби дізнатися про реальну картину того, що відбувається на теренах так званої «ЛНР» достатньо ознайомитися з думками і дописами її адептів. Про це пише у своєму Facebook співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України.

Надамо слово настоятелю храму-каплиці святих богоотців Іоакима і Анни в м. Ровеньки О. Авдюгіну.

«Кіно ранкове...Світла немає, причому по Ровеньках вибірково. Напевно за ступенем гріховності визначають кому дати, кому не дати. Вода природно відсутня. Зв’язок нестійкий, періодично пропадає, а ось мобільний інтернет слабенько, але працює.

Всі обіцянки, що для наших абітурієнтів у Ростовському Економічному університеті і тим паче в ПФУ буде діяти програма Співвітчизники, а також пільги для навчання на бюджеті залишилися всього лише обіцянками. Все на загальних підставах, ніяких привілеїв. Минулорічний варіант прийому завершений.

Кажу відповідально, бо сьогодні особисто був в трьох приймальних комісіях трьох Ростовських вузів».

Світла, води, зв’язку немає. Обіцянки російських можновладців так і залишилися обіцянками. «Проблеми індіанців шерифа не хвилюють». Класика жанру.

Втім, проблеми окупованого м. Ровеньки і його жителів не хвилюють і Ровеньківського протоієрея.

В серпні 2015 року Авдюгін подорожує окупованим Кримом, як він пише в своєму блозі на ЖЖ, "за маршрутом: Сімеїз – Алупка – Місхор – Ай-Петрі – Форос – Балаклава – Сімеїз".

До Ростова-на-Дону з Сімферополя Авдюгін летів літаком «Донавіа» і брав з собою родину – дружину, дочку та онуку. Квитки економ-класу у цього перевізника коштують від 6 до 9 тисяч рублів, а бізнес-класу – 22-27 тисяч.

Якщо порахувати, то на політ, в один бік, він витратив не менше 25 тисяч рублів. Це не враховуючи проживання, харчування та вояжів по окупованому Криму, ціни в якому серйозно зросли у порівнянні з минулими роками.

Непогано живе протоієрей у Ровеньках, де його паства потерпала від нестачі продовольства та ліків, та і зараз, судячи з його дописів, ситуація не змінилася на кращу.

Нагадаю, в 2013 році я звернувся із заявою в Генпрокуратуру України з вимогою притягнути настоятеля храму-каплиці святих богоотців Іоакима і Анни, редактора єпархіальної газети «Православ’я Луганщини» Олександра Авдюгіна до кримінальної відповідальності за розпалювання міжрелігійної ворожнечі.

Приводом для цього стала заява Авдюгіна, яку він зробив напередодні візиту Патріарха Філарета в Луганськ. Тоді, в інтерв’ю сайту «Полеміка» Авдюгін закликав керівництво Луганської області відмовитися від запланованих зустрічей з Патріархом Філаретом, бо на його думку це могло образити почуття вірних УПЦ (МП).

Московські попи не стали тоді чекати на офіційну реакцію правоохоронних органів і вирішили, що краще позбутися одіозного служителя культу, усунувши його з посади прес-секретаря Луганської єпархії УПЦ (МП), ніж коментувати його дурнуваті заяви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.