Світлодарська дуга: У мережі розповіли про загиблих бійців АТО

ЗСУ провели ротацію особового складу. Українські військові закріпилися на нових позиціях і продовжують вести бої, інтенсивність яких дещо знизилася.

Фото:Facebook

Під час боїв на Світлодарській дузі загинули двоє українських військових з позивними "Гюрза" і "Шайтан". Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтерка Анастасія Готманова, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні, на Світлодарській Дузі, загинули два моїх ліпших друга!!!! ГЮРЗА та ШАЙТАН, спочивайте з миром!!! Ви назавжди лишитесь в моїй пам'яті!!!! Бісові сепари,ви вирвали частину моєї душі!!!! Я не лишу це просто так!!! Будьте ж ви прокляті!!!!!" - пише волонтерка.

За інформацією журналіста Олени Балаби, під позивним "Гюрза" був відомий боєць 54-ї бригади Роман Радивилів, який був членом НВР "Правий сектор".

Підтвердила цю інформацію і група в Facebook MIL.IN.UA.

Також повідомляється, що на даний момент ситуація на Світлодарській дузі стабілізувалася. ЗСУ провели ротацію особового складу. Українські військові закріпилися на нових позиціях і продовжують вести бої, інтенсивність яких дещо знизилася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...