Символічний знак: Казанський прокоментував падіння в Луганську "зірки Плотницького"

Причиною падіння "зірки" називають сильний вітер, який дивна споруда не витримала, хоча кілька днів тому постамент зазнав ушкоджень – невідомі особи підклали під нього вибухівку.

Фото:http://www.unian.net/i

Журналіст Денис Казанський, який ретельно слідкує за подіями на територіях, контрольованих терористичними угрупуваннями Л/ДНР, повідомив цікаву і доволі символічну новину, Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Як стало відомо, напередодні, вночі на двадцять перше листопада 2016 року, в окупованому Луганську сталась дивна подія – упав пам’ятний знак, встановлений російськими байкерами. Останні назвали його "Зіркою Перемоги", проте населення іменувало восьмиметровий монумент "Зіркою Плотницького".

Радувала своїм виглядом окупаційну владу "Зірка" недовго – всього з травня поточного року. Наразі на місці, де раніше знаходився пам'ятний знак, порожньо – комунальники прибрали не лише конструкцію, а й демонтували її опори.

Причиною падіння монументу називають сильний вітер, який дивна споруда не витримала. Справа в тому, що кілька днів тому постамент зазнав ушкоджень – невідомі особи підклали під нього вибухівку. Чи будуть ремонтувати "Зірку", наразі не повідомляється.

Тим не менш, журналіст зауважує, що таке падіння не можна розцінювати інакше, ніж знак – адже символи терористів зникають напередодні річниці Революції Гідності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Покровського та Торецького операційних напрямків - Костянтин Машовець

неділя, 1 вересень 2024, 8:04

1. Покровський напрямок... Очевидно, передові підрозділи 90-ї танкової дивізії (тд) противника, підтриманні окремими підрозділами 27-ї мотострілецької дивізії (мсд) 2-ї загальновійськової армії (ЗВА), а також його 114-ї окремою мотострілецькою бригадою...

Народні прикмети на 1 вересня. Церковний новий рік. Що українки традиційно не робили на Новоліття, щоб не занепастити своє щастя на рік

неділя, 1 вересень 2024, 7:05

1 вересня за новим церковним календарем (14 вересня за старим) - день пам'яті святого Симеона Стовпника, архімандрита Антіохійського, Собор Вінницьких святих і початок індикту, церковне Новоліття, Новий рік. . За старим календарним стилем - день пам'я...