Сина міського голови Лисичанська Сергія Шиліна заарештували за побиття прикордонника - прокуратура

Сина міського голови Лисичанська Сергія Шиліна, якого звинувачують у побитті службовця прикордонної служби, екстрадували з Німеччини до України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

За клопотанням прокуратури Луганської області взято під варту громадянина України, якого екстрадували правоохоронні органи Німеччини», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Сергію Шиліну-молодшому інкримінують правопорушення за частиною 2 ст. 146 — «Незаконне позбавлення волі особи» та за частиною 2 ст. 296 — «Хуліганство» Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, інцидент трапився у серпні 2016 року у місті Лисичанськ. Поблизу кафе-бару двоє громадян, будучи на підпитку, побили чоловіка.

Після цього його помістили його до багажника авто та зникли з місця події. Через деякий час їх зупинив поліцейський патруль та передав потерпілого до лікарні.

Як з’ясувалось, син міського голови – це Сергій Шилін, а потерпілий – службовець Прикордонної служби. Аби уникнути кримінальної відповідальності, Шилін виїхав до Німеччини, його було оголошено у міжнародний розшук.

За клопотанням прокуратури області, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...