"Эта революция не была напрасной, потому, что вышвырнула из страны таких животных, как Азаров" - Казанський відповів екс-прем'єру, який заступився за Моторолу

Просто дивно, що людина, яка чотири роки була другою особою в державі, настільки ненавидить свою країну і її населення, що сумує за іноземним найманцем, який приїхав в Україну, щоб вбивати, обурився журналіст.

Микола Азаров. Фото:iPress.ua

Відомий український блогер та журналіст Денис Казанський відреагував на глумління екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова, який після вбивства бойовика Мотороли поспівчував рідним і близьким сепаратиста, а також висловив твердження, що це все наслідки злочинного режиму і революції 2013-2014 років. Про це Казанський написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Революция 2014 года не добилась большинства тех целей, которые ставила перед собой. Многое из того, ради чего погибли на Майдане люди, не сбылось до сих пор.

Но я никогда не соглашусь с тем, что эта революция была напрасной. Хотя бы потому, что она вышвырнула из страны вот таких вот животных.

Просто удивительно, что человек, который четыре года был вторым лицом в государстве, настолько ненавидит свою страну и ее население, что скорбит по иностранному наемнику, который приехал в Украину, чтобы убивать.

Представляю, как он здесь мучился, сдерживался, давил из себя столь ненавистный ему украинский язык. Даже не знаю, есть ли в мировой истории другие подобные прецеденты, чтобы премьер-министр так ненавидел своих сограждан и открыто поддерживал оккупантов с паспортами страны-агрессора.

И после этого они еще говорят, что не стреляли по Майдану. Да тут достаточно просто его сообщения прочитать в Фб, чтобы все стало понятно." - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...