​Такого вже давно не було: В районі Зайцевого та Майорська запеклий нічний бій, задіяні танки – волонтер

1 лютого близько 21.45 почався потужний обстріл позицій сил АТО. Російсько-терористичні формування ведуть інтенсивний обстріл позицій бійців ЗСУ в районі Зайцевого, Широкої Балки та Майорська.
Семен Кабакаєв

Про це повідомив координатор групи «СтопТерор» Семен Кабакаєв у соціальній мережі, зазначають Патріоти України.

За словами волонтера, місцеві жителі повідомляють, що проросійські бойовики гатять із мінометів та стрілецької зброї, також працюють і танки.

«Багато людей сидять у підвалах, таких інтенсивних обстрілів із міста вже давно не було», - відзначає Кабакаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не просто лицемірство, а дурість": Захід запізнився з допомогою Києву, - британський журналіст

неділя, 12 травень 2024, 20:52

Країни Заходу запізнилися з наданням допомоги Україні у її протистоянні російській агресії. Про це у своїй колонці для The Sunday Times пише журналіст Меттью Сайєд, передають Патріоти України. Він нагадує, що у 2022 році західні лідери заявили, що Росі...

Військовий експерт розповів про нову загрозу для Харкова, якщо росіяни наблизяться на 25-30 км

неділя, 12 травень 2024, 20:44

Якщо окупантам вдасться підійти до Харкова на відстань 25-30 кілометрів, то вони зможуть використовувати артилерію для обстрілів міста. Про це заявив керівник Центру військово-політичних досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України. Експер...