Таки встали з колін: "Расходы на образование в РФ пробивают дно!", - Злий одесит

В 2017-му році Росія поставить негативний рекорд за видатками на освіту - з великого і могутнього бюджету на загальну освіту буде виділено 16,8 млрд рублів, що в 7,6 разів менше, ніж виділялося в 2012-му.

Підростаюче покоління великої і могутньої матушки Расеї. Фото: ЖЖ.

Хоча, в цьому немає нічого дивного, адже навіщо тоталітарній країні, насаджуючій прогнилу, брехливу пропаганду, розумний і освічений народ? Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, інформують Патріоти України, продовжуючи:

"Но к сути. А суть такова, что в 2017-м году Россия поставит негативный рекорд по расходам на образование. В частности, из великого и могучего бюджета на следующий год, на общее образование будет выделено 16,8 млрд рублей, что в 7,6 раз меньше, чем выделялось в 2012-м, по курсу рубля 2016-го!

И если вам кажется, что это тот самый случай, когда можно смело говорить "Денег нет, нахрена учится?", то вы ошибетесь, ведь в статье бюджетных расходов на дошкольное образование в 2017-м будет выделено 3,1 млр рублей, что, внимание, в 24,8 раза меньше, чем выделялось в не таком уж и далеком 2013-м!

Как говорил один ватный идол: "Учиться, учиться и ещё раз учиться!". Но, по всей видимости, другой ватный идол, пока ещё не забальзамированный, этому девизу не следует, а как раз наоборот - ускоряет процесс отупения населения. Оно и понятно, дабы стадо не задавало лишних вопросов, а шло умирать за амбиции, с немой, но довольной гримасой на лице".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...