"Таких муда**в, которые что-то высмеивают, очень много": Путінський байкер вилаяв пісню про "патріотів" РФ

Залдостанов заявив, що взагалі не знає такої групи як "Несчастный случай", яка напередодні представила пісню "Патріот".

Олександр Залдостанов "Хірург". Фото:Lenta.ru

Лідер російського байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов у нецензурній формі прокоментував кліп групи "Несчастный случай" на пісню "Патріот". Про це пише НСН, передають Патріоти України.

Залдостанов заявив, що йому не цікаво, кого висміює Олексій Кортнєв (фронтмен групи - ред.) і взагалі групи він такої не знає.

"Никакого клипа не видел. Таких муда**в, которые что-то высмеивают, очень много. За всеми не уследишь. И не интересно мне слушать то, что кто-то что-то там высмеивает. И пусть они переодеваются в кого хотят: в меня или не в меня. Я не знаю этой группы. Я не знаю, кто это такие", - заявив байкер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безбожний сатана і вбивця: Румунський священик вразив відвертою промовою на адресу Путіна (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:28

Румунський священник під час святкової літургії на Великдень назвав Володимира Путіна безбожним сатаною. Відеоролик у своєму Telegram оприлюднив журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України. За його словами, священослужитель не підбирав слів...

"Нема в цьому нічого хорошого": Радник мера Маріуполя - про будівництво росіянами залізниці через окуповані території

неділя, 5 травень 2024, 23:18

Росіяни від 2023 року будують нову гілку залізниці, яка з'єднає російський Ростов-на-Дону з Кримом через окуповані українські території. Яку загрозу для України несе ця залізниця, розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Па...