Таня Купер працювала в московському офісі Human Rights Watch. Прекрасне місце для вербовки, - Віталій Портников

Журналіст звертає увагу, що дослідник Human Rights Watch в Україні Таня Купер і десятки її колег в правозахисних організаціях можуть бути агентами ФСБ.

Таня Купер. Фото: Human Rights Watch.

До заяви правозахисної організації Human Rights Watch, яка закликала президента України Петра Порошенка скасувати заборону ряду російських веб-ресурсів, потрібно ставитися з обережністю, заявив політичний оглядач Віталій Портников у Facebook, передають Патріоти України.

Нагадаємо, сьогодні координатор по Україні правозахисної організації Human Rights Watch Таня Купер назвала блокування російських соціальних мереж "цинічним, політично продуманим нападом на свободу поширення інформації".

"До того, як зайнятися Україною, пані Купер працювала в московському офісі організації. Відмінне місце для вербування, скажу я вам. І якщо пані Купер її уникла, то це не означає, що агентами ФСБ не стали десятки її колег, якими буквально нашпиговані всілякі правозахисні організації", - розповів Портников.

Він додав, що можливість вербування правозахисників можна виключати.

"Про це завжди потрібно пам'ятати, коли читаєш подібні заяви. І нашим громадянам, і нашим спецслужбам", - підкреслив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...