Те, що не дано Х*йлу: Чому Порошенко та Трамп знайшли спільну мову - блогер

Українські дипломати та президент вже привчили весь світ, що Росія - агресор, а не арбітр у "громадянській війні".

Петро Порошенко і Дональд Трамп під час зустрічі в Нью-Йорку. Ілюстрація:Вголос

Блогер Андрій Мірошніченко розповів, що спільного в Президента України Петра Порошенка з його американським колегою Дональдом Трампом. Проо це Мірошніченко написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Пропонуємо допис мовою оригіналу:

"Порох подружился с Трампом. Потому что, говоря языком чинуш, они оба "барыги". С чинушей Обамой невозможно было подружиться. Чинуша Обама просрал Америку в части недопущения беспредела Оркостана в отношении Украины.

Дипломаты под руководством "барыги" Пороха уже приучили весь мир к тому, что Оркостан - сраный агрессор. На уровне ООН и т.д.

Теперь делается попытка повязать Путлера войной со всем миром - сначала виртуально (обсуждение миротворчества в войне Оркостана против Украины), а затем и реально, если миротворцы появятся на Донбассе.

Как там у классика... "мы встанем не впереди, а позади" "голубых касок", и пусть попробуют в них стрелять.

Основная фишка Путлера была в том, что с Оркостаном дружит весь мир, а он тем временем душит втихаря Украину на "территории своих интересов". Но гэбня наткнулась на барыг. Дайте еще попкорна!" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...