Телевізійники показали нічний рейд українських військових у Пісках (відео)

На всі запити про відкриття вогню у відповідь командування давало одну відповідь: "Мінус!"

Українські військові щосили стримуються, аби не відповідати на вогонь ворога. В Пісках під Донецьком його стало менше, йдеться в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Ще недавно по селищу вночі можна було пересуватися лише лежачи або навприсядки. Тепер військові ходять майже у повний зріст, лише зрідка пригинаючись під випадковими кулями.

"Це не небезпечно, але кулі дурні, летять незрозуміло звідки", - коментують бійці "екскурсію" своїми позиціями на передовій. Бійці виходять на місця, звідки добре видно гранатометників ворога, котрі дошкуляють оборонцям селища.

Українські солдати дають запит у рацію: "Дозвольте працювати". Відповідь від командирів у таких випадках лише одна: "Мінус, мінус! Неможна!". Військові постійно в напруженому очікуванні чергових прильотів крупнокаліберних мін і снарядів. І лише сміються з того, що спостерігачі ОБСЄ не бачать розкиданих по всьому селищу решток цієї зброї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...