"Тепер стінам музею вже нічого не страшно, вони бачили все. Це "важке похмілля" та божевілля ", - блогер про День моди у Черкасах (фото 12+)

Безумовно, у такому вигляді ви привернете до себе увагу. Дехто, побачивши таке видовище, про всяк випадок перейде на інший бік вулиці.

День моди у Черкасах. Фото: соцмережі.

"Je suis Cherkasy! Черкаси, я з вами! Бо у вас хоч і відбувася лише одненький день моди, але дехто таке і за тиждень не переживає", - написала одна з блогерок спільноти "Рагу.лі" у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України та пропонують і вам подивитися, що настільки вразило її.

Передоз фешену і передових думок стався в приміщенні Черкаського обласного художнього музею. Тепер стінам музею вже нічого не страшно, вони бачили все.

В цьому образі прекрасно все - і макіяж "важке похмілля", і патріотична кольорова гама, і какашнік. Люди, які намагаються ввинтити в український модний простір 2017 року кокошники викликають дуже великий сум своєю розумовою неповносправністю.

Сам дизайнер коментує свою творчість так - "Это трешовое и андеграундное направление в котором я работаю". Це з першим згодна, а з другим ні. Це треш і угар.

Костюм пошитий для того, щоб Лілу було в чому на похорони ходити.

Так виглядає Бетмен курця. Хоча зрештою божевільним же теж треба в шось вдягатися. Я за повну інклюзивність. Божевільним людям, божевільні дизайнери!

Якби Влад Дракула був геєм.

Костюм "зоряного хлопчика" в глибокій депресії.

Царівна-лебідь після шокової електротерапії.

Але все ж хочеться повернутися до цієї адептихи лесдешних кокошників.

Навіщо, скажіть мені. Це ж нефункціонально. В жодну черкаську маршрутку в такому кокошнику не впишешся.

Плюс звичайно важко мати якесь нескладне обличчя якщо несеш на голові таку складну конструкцію.

Ще один показ, який привернув мою увагу нагадував вибух на хом'ячій фермі.

Комплекти і без того були не дуже вдалими, але ці залпи з невинновбитих і перефарбованих маленьких звіряток робили видовище ще більш нестерпним.

Зате, безумовно, у такому вигляді ви привернете до себе увагу. Я б, якби побачила таке видовище, про всяк випадок перейшла б на інший бік вулиці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...

В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:00

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмер...