Тест для ГПУ: "Арест Ефремова посылает обществу несколько сообщений" - блогер

Єфремова можна було посадити за купу господарських злочинів. Але за посягання на територіальну цілісність на початку березня 2014 року? Вийде, звичайно, героєм для половини населення, вважає Вадим Чорний.

Олександр Єфремов. Фото:www.pravda.com.ua

"Арест Ефремова посылает обществу несколько сообщений." Про це пише Вадим Чорний у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Во-первых, если ты олигарх, то не имеешь право быть слабым. Свои скормят тебя плебсу. Потому что они знают, что когда плывешь от акулы, важно плыть быстрее соседа. Отстающие идут в расход.

Во-вторых, что правоохранительная система не только работает в ручном режиме, как при Януковиче, но и управляется дебилами.

Ефремова можно было посадить за кучу хозяйственных преступлений. Но за посягательство на территориальную целостность в начале марта 2014 года, когда такое развитие событий никому и в голову не приходило?

И как это доказать спустя два года? Без документов, даже не на показаниях свидетелей, а слухах. Выйдет, конечно, героем для половины населения.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...