"Ті, кому треба заїхати - вони це робили, роблять і будуть робити": Тука пояснив, чому виступає проти запровадження візового режиму для росіян

Заступник міністра наголосив, що як би не було неприємно визнавати, але неможливо ігнорувати той факт, що кілька мільйонів громадян України їздять в РФ на заробітки.

Георгій Тука. Фото:24 Канал

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука оцінив можливі наслідки введення віз для громадян Російської Федерації. Про це він розповів в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Як би особисто мені хотілося запровадження віз для росіян, я розумію, що будуть введені дзеркальні дії й проти наших співгромадян. Адже як би мені неприємно було визнавати, що мої співгромадяни їздять в Росію, я не можу ігнорувати той факт, що кілька мільйонів громадян України їздять туди на заробітки. І моє особисте ставлення до цього факту не змінити", - заявив чиновник.

На думку Туки, такі кроки з боку держави точно не сприятимуть збільшенню кількості нових прихильників України. Також він відповів на аргумент, що введення віз допоможе краще фільтрувати росіян, які в'їжджають на територію України й, можливо, зменшить кількість диверсантів з паспортами РФ.

"Брехня. Відверта брехня. Ніяких професійних висновків від СБУ я не чув. І ніхто їх не почує. Адже всі прекрасно розуміють, що ті, кому треба заїхати - вони це робили, роблять і будуть робити, незважаючи на всі візові режими", - підсумував Тука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...